Häiden kuvaaminen


Häiden kuvaaminen on suuri kunnia ja tärkeään päivään osallistuminen on minulle kuvaajana aina etuoikeus. Jokainen hääpäivä, hääjuhla sekä hääpari ovat erilaisia, ja jokainen hääkuvaus on täysin ainutlaatuinen ja hääparille räätälöity.

Kuvausten luonne on potrettikuvauksen ja dokumentaarisen kuvauksen yhdistelmää. Tärkeintä on saada hääparin ja hääpäivän tunnelma taltioitua siten, että muistoihin voi palata yhä uudelleen, kenties jopa huomata hetkiä, joita ei itse hääpäivän aikana kohdannut. Kuvakokoelmanne tulee sisältämään häävieraiden hauskanpitoa, lasten riemua, puheiden pitoa, koristeita, laajoja kulmia sekä pieniä yksityiskohtia – kokonaisuuden, josta hääpäivänne rakentuu. Kuvagallerian kautta pääsette kokomaan hääpäivänne yhä uudestaan ja uudestaan.

ENNEN SUURTA PÄIVÄÄ


Minulle on tärkeää, että hääpari tuntee olonsa luontevaksi kanssani ja luottaa tärkeän päivänsä taltioimisen käsiini. Ennen häitä toivonkin voivani tutustua hääpariin kahvin ja suunnittelupalaverin merkeissä. Palaveri voidaan myös järjestää videopalaverina, eikä se vielä sido teitä mihinkään, sillä mikäli koette, etteivät kemiamme kohtaa, ei myöskään kuvausta tarvitse varata.


Palaverissa käymme läpi toiveitanne hääkuvausten suhteen ja mietimme yhdessä, millainen kokonaisuus sopisi parhaiten teidän hääpäiväänne. Keskustelemme myös teidän rakkaustarinastanne, potrettikuvien kuvauspaikoista, juhlapaikasta sekä hääpäivän aikataulusta, ja teemme myös hääkuvaussopimuksen.


En jätä teitä yksin myöskään sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen, vaan mielelläni tapaan teitä halutessanne useamminkin, esimerkiksi kirkkoharjoituksissa tai vaikkapa juhlapaikalla koristelujen yhteydessä.

HÄÄPÄIVÄNÄNNE


Hääpäivän kuvaaminen sisältää usein valmistautumisen, vihkitilaisuuden sekä hääjuhlan dokumentoinnin. Yhä useammin kuvataan myös hääparin ensikohtaaminen eli ”first look” hääpäivän alussa ennen vihkiseremoniaa. Tämä hetki on koskettava, yksityinen ja upea muisto hääparille, ja paikka voidaan räätälöidä ja suunnitella teidän toiveidenne mukaisesti.


Saavun paikalle sovitusti ja kuvaan siitä hetkestä eteenpäin tarkoituksena taltioida hääpäivän hetkiä jatkuvasti pieniä yksityiskohtia unohtamatta. Mukanani kannan kahta järjestelmäkameraa, kolmea tai neljää erilaista linssiä, salaman sekä erinäisen määrän lisäakkuja sekä muistikortteja.


Olen käytettävissänne kuvaajana koko kuvaussopimuksessa määritellyn ajan.


Lisäpalvelut

Photo booth-palvelu voidaan liittää osaksi jokaista hääkuvaus-pakettia. Tällöin voimme yhdessä suunnitella pienen studionurkkauksen hääpaikalle, jossa vieraat voivat käydä taltioimassa itsensä ja läheisensä kanssanne.

HÄÄPÄIVÄNNE JÄLKEEN


Hääkuvaajan vastuu jatkuu hääpäivänne jälkeen, ja ensimmäisenä kaikki kuvanne varmuuskopioidaan useaan eri paikkaan.

Ensimmäisiä tuotoksia saatte jo näkyville kahden seuraavan päivän kuluessa, mikäli olette antaneet luvan kuvien julkaisuun sosiaalisessa mediassa.

Galleria tulee teille näkyviin noin 2-3 viikon kuluessa, sesonkiaikaan tämä voi hieman vaihdella. Gallerian linkki voidaan antaa eteenpäin vieraillenne, jotta he pääsevät lataamaan haluamansa kuvat itsellensä. Voitte myös valita, mitkä kuvat ovat vieraiden nähtävissä ja mitkä vain teidän katseillenne.