HÄÄPÄIVÄNNE KUVAUS

Hääkuvausten kokonaisuus

Häiden kuvaaminen on suuri kunnia ja tärkeään päivään osallistuminen on minulle kuvaajana aina etuoikeus. Jokainen hääpäivä, hääjuhla sekä hääpari ovat erilaisia, ja jokainen hääkuvaus on täysin ainutlaatuinen ja hääparille räätälöity.

Kuvausten luonne on potrettikuvauksen ja dokumentaarisen kuvauksen yhdistelmää. Tärkeintä on saada hääparin ja hääpäivän tunnelma taltioitua siten, että muistoihin voi palata yhä uudelleen, kenties jopa huomata hetkiä, joita ei itse hääpäivän aikana kohdannut. Kuvakokoelmanne tulee sisältämään häävieraiden hauskanpitoa, lasten riemua, puheiden pitoa, koristeita, pieniä yksityiskohtia sekä laajoja kuvia– eli kokonaisuuden, josta hääpäivänne rakentuu. Kuvagallerian kautta pääsette kokemaan hääpäivänne yhä uudestaan ja uudestaan.

Hääkuvaus merenrannalla
Hääkuvaus, hääpotretti, hääkuvaaja, hääkuva, talvihäät
Hääkuvaus, hääpotretti, hääpari, hääkuvaaja

ENNEN HÄÄPÄIVÄÄ

Minulle on tärkeää, että hääpari tuntee olonsa luontevaksi kanssani ja luottaa tärkeän päivänsä taltioimisen käsiini. Ennen häitä toivonkin voivani tutustua hääpariin kahvin ja suunnittelupalaverin merkeissä. Palaveri voidaan myös järjestää videopalaverina, eikä se vielä sido teitä mihinkään, sillä mikäli koette, etteivät kemiamme kohtaa, ei myöskään kuvausta tarvitse varata.

Palaverissa käymme läpi toiveitanne hääkuvausten suhteen ja mietimme yhdessä, millainen kokonaisuus sopisi parhaiten teidän hääpäiväänne. Keskustelemme myös teidän rakkaustarinastanne, potrettikuvien kuvauspaikoista, juhlapaikasta sekä hääpäivän aikataulusta, ja teemme myös hääkuvaussopimuksen.

En jätä teitä yksin myöskään sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen, vaan mielelläni tapaan teitä halutessanne useamminkin, esimerkiksi kirkkoharjoituksissa tai vaikkapa juhlapaikalla koristelujen yhteydessä.

HÄÄPÄIVÄNÄNNE

Hääpäivän kuvaaminen sisältää usein valmistautumisen, vihkitilaisuuden sekä hääjuhlan dokumentoinnin. Yhä useammin kuvataan myös hääparin ensikohtaaminen eli ”first look” hääpäivän alussa ennen vihkiseremoniaa. Tämä hetki on koskettava, yksityinen ja upea muisto hääparille, ja paikka voidaan räätälöidä ja suunnitella teidän toiveidenne mukaisesti.

Olen käytettävissänne kuvaajana koko kuvaussopimuksessa määritellyn ajan.

HÄÄPÄIVÄNNE JÄLKEEN

Hääkuvaajan vastuu jatkuu hääpäivänne jälkeen, ja ensimmäisenä kaikki kuvanne varmuuskopioidaan useaan eri paikkaan.

Ensimmäisiä tuotoksia saatte jo näkyville kahden seuraavan päivän kuluessa, mikäli olette antaneet luvan kuvien julkaisuun sosiaalisessa mediassa.

Gallerianne valmistuu noin 3-6 viikon kuluessa, sesonkiaikaan tämä voi hieman vaihdella. Gallerian linkki voidaan antaa eteenpäin vieraillenne, jotta he pääsevät lataamaan haluamansa kuvat itsellensä. Voitte myös valita, mitkä kuvat ovat vieraiden nähtävissä ja mitkä vain teidän katseillenne.

Lähetän teille myös korkearesoluutioiset kuvat koko hääpäivästänne muistitikulla kotiosoitteeseenne pienen yllätyksen kera.


LISÄPALVELUT


Photo booth-palvelu voidaan liittää osaksi jokaista hääkuvaus-pakettia. Tällöin voimme yhdessä suunnitella pienen studionurkkauksen hääpaikalle, jossa vieraat voivat käydä taltioimassa itsensä ja läheisensä kanssanne.


Teen myös lasertyöstönä erilaisia häätuotteita paikkakorteista kakkukoristeisiin. Materiaaleina ovat suomalainen koivuvaneri tai akryyli. Putiikistani löytyy lisätietoa tähän liittyen.


Hääkuvauksien kokonaisuudet

Hääpäivänne kuvaushinnasto

Hääpäiväänne varten olen luonut neljä erilaista dokumentaarisen kuvauksen kuvauspakettia, joista voitte valita teidän päiväänne sopivan. Jokaiseen pakettiin kuuluvat hääpotretit sekä suunnittelupalaveri.

Voimme myös yhdessä räätälöidä teille sopivan paketin, mikäli näistä ei löydy teille sopivaa, eli kysykää kaikin mokomin lisää!

Hinnastoon tästä